Caroflex
Caroflex Fékbetétgyár Kft.
Minőségügy / Politikánk

A Caroflex Fékbetétgyár Kft. Minőség, Környezetközpontú,
Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Politikája


A Caroflex Fékbetétgyár Kft. a "súrlódó anyagok, fékbetétek gyártása gépjárművekhez" tevékenységére vonatkozó Minőség, Környezetközpontú, Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Politikájának alapgondolata:

"A termékeink és szolgáltatásaink minőségének legfontosabb jellemzői:

A Caroflex Fékbetétgyár Kft. vezetése elkötelezte magát, a tevékenységi körébe tartozó minden alkalmazott folyamatra, IATF 16949:2016, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ 28001:2008 szabvány szerinti integrált minőség, környezetközpontú, munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer bevezetése, fenntartása és folyamatos fejlesztése mellett, beleértve a termékbiztonságot, a környezetterhelés folyamatos csökkentését, a sérülések és az egészségkárosodás megelőzését.

A fenti célkitűzés megvalósítása érdekében a Caroflex Fékbetétgyár Kft. a követelményeknek megfelelő IATF 16949:2016, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ 28001:2008 számú szabvány szerinti integrált minőség, környezetközpontú, munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert dolgozott ki, vezetett be és működtet, amelynek folyamatos fejlesztéséről gondoskodik.

Fejlesztési célok:

A Minőség, Környezetközpontú, Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Politika megvalósítása a Minőség, Környezetközpontú, Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Politikához kitűzött mérhető célok, beleértve a termékbiztonságot, illetve ezekhez kapcsolódó előirányzatok és programok megvalósításán keresztül történik, melyekhez a szükséges erőforrásokat a társaság vezetése biztosítja.

Kisvárda, 2018.01.24.


Ragány Tibor
Ügyvezető igazgató